perjantai 28. lokakuuta 2011

Tervetuloa Voimanalaan!

Voimanala. Voi-manala. Se on sellainen manala, jossa syödään voita. Tai vaihtoehtoisesti manala, johon pääsee/joutuu syömällä voita. Vaiko sittenkin voima-nala? Se on... ei muuten aavistustakaan, mikä :D Mutta ainakin siinä on sana "voima", mikä on minulle tärkeä, sekä fyysisellä että toki myös henkisellä puolella.

Olin pitkään sitä mieltä, että mitä ikinä teenkin, blogia en perusta. Enhän juuri lue muidenkaan blogeja, ja muutamallakin keskustelufoorumilla on mahdollista pitää "päiväkirjaa", joten mitä tekisin blogilla? Kunnes huomasin, etten enää halua enkä viitsi purkaa VHH-juttujani Facebookiin, joten jokin muu paikka piti niille keksiä. Ja mikäpä olisikaan sopivampi paikka kyseiseen aiheeseen liittyvälle keskustelulle, kuin Voimanala (kiitos kyseisestä nimestä kuuluu osittain karppikavereilleni Johannalle ja Annille ja taannoiselle, erinomaisen hauskalle keskustelulle eräässä FB-statuksessa)? Toki tulen täällä varmasti muistakin asioista kirjoittamaan, mutta varmasti VHH eli vähähiilihydraattinen ruokavalio on pinnalla usein, tavalla tai toisella. Ei välttämättä niin kovin tieteellisesti esitettynä (ainakaan aina), välillä ehkä kirpeästikin kommentoiden, mutta suhteellisen objektiiviseen sävyyn pyrkien kuitenkin. Tai sitten ei. Saa nähdä, millaiseksi Voimanala aikaa myöten muotoutuu. Ja siihen voitte tietenkin myös te, hyvät lukijat, vaikuttaa!

Tervetuloa / welcome (blogin pääkieli tulee olemaan suomi, mutta ei ole mahdotonta, ettenkö kirjoittaisi joskus englanniksikin)! Kommentointi on ehdottomasti erittäin suotavaa ja toivottua, ja jos ei keksi mitään sanottavaa itse asiasta, voi vapaasti sanoa myös asian vierestä :-)

EDIT: avaan sen verran tuota Voimanala-sanaa, että se perustuu professori Matti Uusituvan ennusteeseen siitä, miten 3-5 vuoden kuluessa "karppaajia alkaa putoilla", eli selvällä suomenkielellä sanottuna, kuolla. Tosin eilisessä A-Talkissa kyseinen aikaväli muuttuikin yllättäen 30-40 vuodeksi, joten ans kattoo ny... :D

5 kommenttia:

  1. Pistänks mä sut nyt Urheilu- vai Elämä-linkkeihin... ei osaa päättää...

    VastaaPoista
  2. No ehkä se enempi sinne elämä (vai kuolema?) -puolelle menee :D

    VastaaPoista
  3. Tää blogi menee Danten kategoriassa alimpaan helvettiin, joten traaniksen pitää asettaa uusi kategoria ;D Jipjees, jos mut mainitaan jo heti ekassa postissa niin tästä ei voi tulla muuta kuin hyvä soppa! Aim sou in!♥

    VastaaPoista